fbpx

Ydelser og Behandlinger

Populære behandlinger

Fysiurgisk Massage1

Fysiurgisk Massage

En dybdegående massageform der er bygget op på placering og funktion af kroppens muskler, sener og led. Dette tilpasses de

sportmassage1

Sports Massage

Er som Fysiurgisk massage, dybdegående og bygget op ved kroppens muskler, sener og leds placering og funktion, her har vi dog mere fokus på sports og overbelastnings skader.                                                                                                 

MUSCLECUP®1

MUSCLECUP®

Er en patenteret behandlingsform hvor muskelstyrken kan øges 20-100% Det er ret så effektivt til at hjælpe musklerne til at restituerer med det samme.

Akupunktur 1

Akupunktur

Akupunkturen har mange forskellige tilgange, det jeg bruger det til hos mig, er primært muskulært. På den måde løsner jeg op i musklerne så vi evt kan massere dybere ned og løsne op i de gener du har.

Hvilken behandling har du brug for?

Vi har et stort udvalg af forskellige behandlingsformer og typisk ved du som klient ikke hvilken behandlingsform du reelt har brug for. Det er ganske normalt. 

Derfor når du kommer til din bestilte tid, på enten 30 eller 55 min. får du altid vores professionelle rådgivning på hvilken behandlingsform, der er bedst for dig.

Priser

300,-
30 minutters behandling

425,-
55 minutters behandling

525,-
85 minutters behandling

Flere behandlinger

Øreakupunktur 1

Øreakupunktur

Øret er et mikrosystem, hvori at hele kroppen er repræsenteret. Derfor kan vi enten ved akupunktur eller akupressur stimulere punkter af afhjælpe gener eller positivt påvirke i forhold til at rette op på din posturologi.

Laser Terapi 1

Laser Terapi

Er en smertefri behandlingsform, der kan afhjælpe muskelsmerter, inflamationer samt at vi har succesrige erfaringer med at det kan afhjælpe senfølgeskader fra covid-19.

Shockwave1

Shockwave

Denne  effektive maskine sender under behandlingen, en masse højenergiske lydbølger der induceres i det smertefulde væv. Med høj hastighed “skydes” lydbølgerne ind i det beskadiget senevæv, hvor det har en løsende effekt.

Recovery1

Recovery (Boots, Arm og Lænd)

Kompression der løsner op og giver kroppen en vildt hurtig restitution, 20 min, med det rette program er det samme som 48 timers almen restitution. Disse udlejes også i klinikken.

Graviditets Massage1

Graviditets Massage

En rolig og blid massage, der lindrer de  muskulære udfordringer der kan komme med en graviditet. Hos ML Massage And Beauty har vi en lækker graviditetspude så du kan ligge på maven under din behandling i klinikken.

Triggerpunkt Massage 1

Triggerpunkt Massage

Kroppen har ca 600 triggerpunkter. Ved at stimulere dem ved hjælp af tryk, akupunktur, akupressur, kan den pågældende tilhørende muskel hvori generne sidder løsnes op.

Parmassage1

Parmassage

Jeg har et tæt samarbejde med andre kompetente massører. Sammen med dem tilbyder vi “Parmassage”. her tilpasses massagen den der ligger på briksen.

Hot Stone Massage 1

Hot Stone Massage

Ved hjælp af hot stone, altså varme sten, kan muskelspændinger løsnes op og der kan komme en god og behagelig varme i kroppen. Stenene varmer musklerne op inden at vi begynder at arbejde ned i dem.

Tens 1

Tens

Er enten ved hjælp af pads eller nåle, hvor der sendes en lille spænding igennem det valgte område. Løsner godt op. 

Hoved- og_eller Ansigtsmassage 1

Hoved- og/eller Ansigtsmassage

Er en behagelig og afslappende massage der kan give en god gang wellness, men ligeledes være med til at aflindre spændingshovedpiner. denne form kan kombineres med andre behandlingsformer f.eks. elektro cupping hvor at der kan fjernes rynker.

Stolemassage 1

Stolemassage

I stedet for at ligge ned på briksen, har vi en stol der kan siddes på, dette er noget der især tiltaler firmaaftaler, da deres medarbejdere ikke behøver at tage tøj af for at vi kan arbejde dybt i musklerne. Der kan ligeledes arbejdes ude olie.                          

Electro Cupping 1

Electro Cupping

Denne form for cupping kan bruges som den almene cupping. her kan vi dog løsne bedre og hurtigere end den traditionelle. Er særligt effektivt til at løsne op i muskler og sener samt kan bruges til at fjerne Celluitis “ Appelsinhud”.

Cupping Massage 1

Cupping Massage

Traditionel cupping med små cupper der trækkes vacuum i ved hjælp af en håndpumpe. er super effektivt til at løsne op i spændte muskler og sener.

Infrarød Sauna

Det Infrarøde saunatæppe sender infrarøde stråler, der trænger ind i din krop med mere end 3,5 centimeter i dybden. De infrarøde stråler opvarmer langsomt din hud, muskler, led, sener og knogler på en behagelig og beroligende måde. Dette kan løsne op for mange gener. (Det er muligt at leje et Infrarødt saunatæppe hos os)

Hånd- og_eller Fodmassage1

Hånd- og/eller Fodmassage

Hænderne er mikrosystemer hvori at hele kroppen er repræsenteret. Ved at massere enten dine hænder eller fødder kan vi stimulere punkterne til de gener der er i kroppen. Udover det kan løsne op, kan det også bruges til en behagelig wellness behandling.

Kranio Sakral Terapi

Kranio Sakral Terapi

Jeg har færdiggjort basis udd. til kraniosakral terapeut. Dette er en blid behandlingsform, som kan afhjælpe mange former for gener. Løbende under min udd. kommer der flere kompetencer til så jeg kan afhjælpe flere problematikker.

Ofte Stillede Spørgsmål

30 minutters behandling koster 300,-
55 minutters behandling koster 425,-
85 minutters behandling koster 525,-

Ved køb af klippekort kan du opnå besparelser.
Kontakt Martin vedr. yderligere spørgsmål

Massagen er altid tilpasset den der ligger på briksen. Der kan dog være enkelte behandlingstyper som mærkes mere end andre.

Nej, hos ML Massage And beauty sørger vi for lagen og håndklæde til din massagebehandling.

Nej, i Danmark kan egen læge ikke henvise til Massør.

Er det din første tid hos os, anbefaler vi altid en 55 min behandling, da der kan være noget snak inden og at vi ønsker at afhjælpe mest muligt allerede ved 1. behandling.

Nej, under din behandling finder vi ud af hvad der vil være mest optimalt for dig.

Ja, vi masserer børn/unge under 18 ved samtykke fra forældre/værge. Der er tilfælde hvor at vi stiller krav om en forældre/værge er til stede enten i venteværelset eller i lokalet.

Det er meget individuelt for hvor tydelige mærker du får efter en cupping behandling, men generelt vil mærkerne sidde der 7-10 dage. I de dage aftager mærkerne stille og roligt. Har du fået cupping flere gange, så er mærkerne mindre tydelige.

Kontakt Os

Har du brug for en akut massage tid, bedes du kontakte os og vi  tilstræber at finde en tid inden for 24 timer.

Online Booking

Her kan du booke din tid online, er der ingen ledige den ønskede dag, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Få din næste massage i Vordingborg

Leder du efter en god massageklinik, som kan hjælpe dig med dine problemer? Så er jeg det rigtige valg. Jeg har igennem en årrække dygtiggjort mig indenfor massørfaget og kan tilbyde et væld af forskellige behandlingstyper.

Derfor er min massage god for dig

Min massage er god for både dit mentale og fysiske helbred. Der kan være mange grunde til, at du føler, at du har brug for en omgang massage. Der findes ikke en rigtig eller en forkert grund. Mine forskellige behandlinger har mange forskellige fordele. Jeg kan eksempelvis hjælpe dig i forbindelse med overbelastninger forårsaget af sport. Jeg kan også tilbyde andre ydelser såsom akupunktur, som hjælper med at løsne musklerne op. Jeg har et dejligt og roligt miljø, så du kan slappe af og nyde behandlingen.

Vi tilbyder alle slags behandlinger

Jeg tilbyder flere forskellige typer af massage i Vordingborg. Når du booker en tid, vil jeg gerne rådgive dig vedrørende hvilken type, som du skal vælge. Søger du en afslappende form for massage kan hoved og ansigts massage varmt anbefales. Den kan også være med til at lindre eller forhindre spændingshovedpiner. Hvis du er en meget aktiv person, kan du vælge min sportsmassage. Her gå jeg ind og kigger på forskellige udfordringer kroppen oplever i forbindelse med  udøvelse af sport – eksempelvis overbelastning. Hvis du er gravid, kan det være, at du er interesseret i en graviditets massage. Det er en god form for forkælelse, som samtidigt går ind og arbejder med nogle af de problematikker, som man kan opleve som gravid. Jeg tilbyder også par massage. Til forskel fra mange andre behandlere så er der ikke tale om en bestemt type massage men i stedet en massage form , vi finder ud af i fællesskab , som I får sammen. Jeg tilbyder også mange typer af behandlinger. Det kan være infrarød sauna, øre akupunktur, laser terapi eller shock waves. Lyder det som noget for dig så giv mig et kald og jeg kan fortælle dig om hvilken behandlingsform som er mest egnet for dig.

En massage klinik i hjertet af Vordingborg

Alle mine behandlinger tilbydes i min klinik i Vordingborg. Alle mennesker kan have brug for massage, og det er derfor vigtigt, at det er tilgængeligt for alle. Derfor har vi en meget central placering med gode parkeringsmuligheder i Vordingborg på Voldgade 14. Jeg tilbyder desuden tre forskellige tidslængder på vores massager. Du kan vælge 30 minutter, 55 minutter eller 85 minutter. Det er helt op til dig hvor længe du ønsker din behandling skal være men jeg kommer selvfølgelig med mine råd til hvor lang tid jeg mener behandlingen bør vare.