fbpx

Beauty Ydelser

Populære behandlinger

Forstærkning af egen negl
(m/u Gele)

Der kommer 2 lag base produkt på samt 2 lag top produkt i selvvalgt farve eller gennemsigtig. Dette styrker din egen negl så den ikke knækker lige så nemt. Du kan mod en mindre merpris få gele på udover, for at styrke den yderligere. 

forlængelse m_u Farve 1

forlængelse m/u Farve

Neglen opbygges ved hjælp af skabelon i gele. Dette betyder at hver enkelt negl er håndlavet specielt til dig. Længde og form finder vi ud af sammen når du kommer. der er mange fantastisk smukke farver, glimmer og sten samt forskellige designs der kan sættes på. Ønsker du at der tegnes noget direkte på neglen, er dette også muligt.

Fedtfrys1

Fedt frys

Fedtfrys ser vi som en modellering af kroppen, det er ikke et vægttab. Har du et fedtdepot du ikke kan komme af med uanset hvor meget fokuseret du er på kost og motion, så kan vi ved hjælp af denne metode krystallisere dine fedtceller på det ønskede område, hvorefter en periode over 12 uger udskilles fedtcellerne, indtil det endelige resultat er opnået.

Opfyldning af gelenegl 1

Opfyldning af gelenegl

Efter 3-4 uger så er din egen negl groet ud at der er et område uden gele. For at bibeholde geleneglens holdbarhed og styrke anbefales der at du kommer ind til en opfyldning.

Kosmetisk cupping 1

Kosmetisk cupping

Ved hjælp af cupping kan Celluitis “Appelsinhud” afhjælpes. dette sker ved hjælp af en speciel cup der blidt trækker ud i huden og hjælper til at stramme huden op igen. Ligeledes kan det bruges til at bearbejde rynker. Dette er ligeledes noget der sker ved meget let tryk, så at det ikke giver de genkendelige mærker, der ofte sættes i sammenhæng med cupping.

Fiskespa1

Fiskespa

Garra Rufa fisk også kaldt “doktor fisk” svømmer rundt i en vandtank hvor at du sætter fødderne ned. Vi skifter vores vand regelmæssigt og der er sat et UV filter på der dræber 99,9% af alle bakterier. Der er nogle regler for op til du skal have fiskespa hos os. Disse kan du læse ned i vores spørgsmål om fiskespa.

Fiskespa2

Dine fødder skal vaskes ordentligt af inden med sæbe og vand, dette sker i klinikken.

Alle bevægelser i fiskespa’et skal gøres langsomt, således at ingen fisk lider overlast. Dine fødder må ikke sættes helt ned til bunden, da det kan mase en fisk. Det er kun tilladt at fødder og underben sættes ned i spa’et.

Ofte Stillede Spørgsmål

Området i håndtaget fryses ned til -6 grader. Men du har en membran på der gør at der ikke kommer frostskader.

Nej der er ingen bivirkninger ved fedtfrys. Der er dog nogle kontraindikationer der kan gøre at du ikke må få fedtfrys.

Det er ikke noget der kan siges med sikkerhed. Derfor opfordrer vi dig til at afvente 8-10 uger efter din behandling for at du mere reelt kan vurdere om du har opnået det ønskede resultat

Det anbefales at der fyldes op efter 3-4 uger, dog kan der være arbejdssituationer der gør at det bør være oftere.

Der kan ikke gives garanti på at de holder generelt, så her anbefaler vi at du kigger ind og tager en snak med vores negletekniker Nanna.

Nej, det gør det ikke, når det fjernes på den korrekte måde, så der ikke files ned i din naturlige negl.

Ja det kan du godt, her holder det længere tid, derfor kan du undgå at skulle fylde op hver 3-4 uge.

Hvis at du har sår på ben eller fødder, samt smitsomme hudlidelser f. eks. Fod/neglesvamp, Fodvorter må du ikke benytte dig af fiskespa. Har du inden for de sidste 24 timer fået neglelak på, benyttet selvbruner, påført cremer(gælder ikke kortisol og hormoncreme), lotions. Eller har du fået fjernet hår ved hjælp af voks/skraber eller sugaring må du ikke bruge fiskespa’et.  Har du inden for de de sidste 4 uger brugt hormoncreme samt inden for de sidste 5 dage brugt kortison creme er det ligeledes ikke tilladt at benytte fiskespa’et.

Harmonikaindhold
Kontakt Os

Har du brug for en akut massage tid, bedes du kontakte os og vi  tilstræber at finde en tid inden for 24 timer.

Online Booking

Her kan du booke din tid online, er der ingen ledige den ønskede dag, er du velkommen til at tage kontakt til os.